4 beoordelingen. 100% van onze klanten beveelt ons aan.
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Service
10
9-5-2020 10:50:12
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Wat is het toch een aardige en klantvriendelijke man. Persoonlijk kom ik al jaren bij dit leuke autobedrijf in Best. De redenen zijn voor mij erg eenvoudig. Wil je naast het kopen van een auto ook goede service en goed advies hebben dan is Hans Broks de aangewezen persoon. Hans neemt namelijk echt de tijd voor elke klant om een goed en duidelijk advies te geven over een auto. Wat zijn eigenlijk de voor en nadelen van de auto die je eigenlijk wenst te kopen. Persoonlijk zocht ik een kleine diesel en wat ik dan mooi vind aan Hans, hij neemt dan gewoon de tijd om op een rustige manier te vertellen waarom je een auto wel of niet moet kopen. Ook merk je meteen dat Hans je eigenlijk alleen een auto wil verkopen waar je echt jaren blij en tevreden mee zult zijn. In eerste instantie lijkt zo’n service natuurlijk heel normaal. Maar als het nodig is adviseert hij ook net zo makkelijk om een bepaalde auto niet te kopen als hij daar goede redenen voor heeft. Uiteraard denkt hij dan met je mee en komt met alternatieven, mocht het gewenste alternatief op dat moment echter niet voor handen zijn dan zal hij zijn best doen om die op korte termijn wel te kunnen aanbieden. Kortom, zoek je een zeer betrouwbaar autobedrijf met uitstekende service en advies dan zeg ik ga naar Hans, hij zal je zeker niet teleurstellen.
23-4-2020 07:37:53
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Wat een fantastische ervaring hebben wij gehad bij het kopen van onze auto's hier! Vorig jaar kochten wij 3 jong gebruikte Opel Corsa's bij Hans, en zijn hier zo ontzettend tevreden mee dat wij er dit jaar nog 2 aangeschaft hebben. Hans is bereid om overal over mee te denken, en ook inruilen is geen enkel probleem. Een superervaring en de auto's worden door zowel onze instructeurs als leerling heel hartelijk ontvangen.
21-4-2020 11:13:18
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
9
Prijs/kwaliteit
10
Ik ben zeer tevreden over de auto die ik gekocht heb bij Auto Broks. Gastvrij ontvangen, deskundig en eerlijk advies. Auto voldoet aan alle verwachtingen.
18-4-2020 12:20:42
Ja, ik beveel dit bedrijf aan
Service
10
Deskundigheid
10
Prijs/kwaliteit
10
Bij Auto Broks een auto gekocht , we twijfelden eerst tussen 2 auto"s. Dhr. Broks stelde voor om hier thuis eens rustig over na te denken en dan werden de 2 auto"s vrijblijvend 36 uur voor ons gereserveerd. Dit gaf ons een heel fijn gevoel en ook dat er totaal geen druk is om snel te beslissen. Dit waarderen wij.